Neverjetna sreča: Ženska, ki je na Hrvaškem osvojila milijon evrov, razkrila, kako je izbrala loto številke

D.Ži
09.10.2024 11:55

Dobitnica pravi, da je vedno čutila, da bo nekega dne osvojila jackpot. Nekaj dni prej se ji je rodil vnuk, kar je pri izpolnjevanju listka odigralo pomembno vlogo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

V soboto je bil v žrebanju 80. kroga igre Loto 7 na Hrvaškem izžreban zadetek Jackpot v vrednosti 1.000.000 evrov. Dobitnica je zmagovalni listek vplačala prek spleta in razkrila, da je vedno vedela, da bo nekega dne osvojila glavno nagrado.

"V soboto okoli štirih popoldan sem se spomnila, da bi lahko igrala sedmico. Pred desetimi dnevi se je rodil moj vnuk, zato sem njegov datum rojstva vključila v svojo kombinacijo – in zadela jackpot!" je povedala zmagovalka, piše Index.hr. 

Le nekaj ur kasneje je gledala televizijsko žrebanje in ugotovila, da so bile njene številke izžrebane.

Profimedia

"Sedela sem s hčerko in ji rekla, evo, to so vse moje številke, ona pa je mislila, da se hecam. Verjela mi je šele po tem, ko sem prejela obvestilo na aplikaciji, z osvojenim zneskom," je pojasnila.

"Moj vnuk je moje največje bogastvo in točno vem, kaj bom naredila z denarjem. Najprej bom pomagala svojim otrokom, del pa bom namenila v humanitarne namene, saj ga je treba dati tistim, ki ga najbolj potrebujejo," pravi srečna zmagovalka, še piše Index.hr.  

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta