Nocoj v Stožicah: Skupina Green Day z vrhunskim spektaklom

pz
01.06.2017 15:41

Nastopila bo tudi legendarna ameriška punk skupina Rancid.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Zvezde novega punka Green Day slavijo 30-letnico delovanja, na svetovni koncertni turneji, ki je med največjimi in najbolj vročimi rock atrakcijami leta, zažigajo z novim albumom Revolution Radio. V torek, 6. junija, bodo v Stožicah, kot poseben gost bo nastopila legendarna ameriška punk skupina Rancid. Kot napovedujejo organizatorji, se obeta vrhunski spektakel v vseh pogledih.
"Na koncertih hočemo ustvariti pozitivno energijo in občutek skupne povezanosti; želimo, da obiskovalci pozabijo negativnosti in se skupaj z nami zabavajo – najbolj pomembno nam je, da čisto vsi doživijo resnično dobro izkušnjo," je za revijo Rolling Stone povedal Billie Joe Armstrong, pevec in kitarist Green Day. Sloviti trio ob njem sestavljata še Mike Dirnt, bas kitarist in bobnar Tre Cool. So med najbolj priljubljenimi, uspešnimi in vplivnimi skupinami sodobnega rocka. V svojem energičnem glasbenem izrazu, bogatem z značilnimi udarnimi rifi, spevnimi refreni in nalezljivimi melodijami ter z uporniško, angažirano sporočilnostjo so ponovno obudil duha zgodnjega punka.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta