Nova televizijska in radijska poročila: Pri ustvarjanju sodelujejo tudi znana imena

K. Š.
07.05.2023 14:10

V ponedeljek bodo male ekrane in radijske sprejemnike obogatila nova poročila.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ekipa novih poročil. 
Sašo Švigelj

Gledali in poslušali jih boste lahko od 6. ure naprej vsako polno uro na televizijskih in radijskih postajah Aktuala in Veseljaka, so sporočili ustvarjalci.

Pripravljala jih bo ekipa uveljavljenih novinarskih imen: odgovorni urednici Nataša Markovič in Barbara Pance, dnevna urednika Mitja Prek in Dejan Komparič, voditelji Milena Novak, Petra Rupnik in Simon Rosc ter novinarka Tina Bertoncelj.

"Naš fokus sta verodostojnost in aktualnost. Če bomo v prvi novici postavili vprašanje, bomo v naslednji uri terjali odgovorov," pravijo v uredništvu novega medijskega projekta.

Projekt tudi sicer pomeni korak naprej v razvoju slovenskega medijskega prostora. Na področju televizijskih novic gre namreč za prva jutranja poročila, na področju radijskih vsebin pa za drugačen pristop in dodano vrednost ponekod zapostavljenemu informativnemu programu. "Poslanstvo medijev in novinarjev se ni spremenilo. Spreminjajo se le poti do gledalcev in poslušalcev. Mi verjamemo, da smo našli pot, ki bo preverjene in ažurne informacije o dogajanju doma in po svetu prinesla širokemu krogu ljudi," še sporočajo iz uredništva.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta