Oče pokojne Amy Winehouse: Z njo sem v stiku tudi po smrti

A.L.
09.01.2018 10:36

Mitch Winehouse pravi, da se je po njeni smrti zgodilo ogromno nenavadnih dogodkov, za katere je pripričan, da kažejo na njeno prisotnost.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Oče pokojne trdi, da se še vedno pogovarja z njo.
Reuters

Oče pokojne glasbenice Amy Winehouse trdi, da se še vedno pogovarja s pokojno pevko, ki je umrla leta 2011, ko je bila na vrhuncu kariere. Vzrok smrti je bila zastrupitev z alkoholom.
Sedaj oče pokojne, Mitch Winehouse trdi, da se njegova hči po smrti pojavlja ob njem, na kar naj bi nakazovali številni nenavadni dogodki, ki se mu dogajajo. V intervjuju za The Sun je delil svoje izkušnje.
"Po treh letih od njene smrti sem mislil, da se bo mogoče nekega dne vrnila v kakšni drugi obliki - ne fizično, ampak duhovno. Na to sem mislil ves čas.
"Obstaja veliko čudnih dogodkov," trdi. "Njen duh pride in sedi na koncu moje postelje. Tam le sedi in me z njenim čudovitim obrazom pogleda. Jaz jo vprašam: "Si v redu?" Zelo sem nervozen, kadar je tam,« je povedal Winehouse, ki pravi, da kljub temu, da se počuti nelagodno, se njenega "duha" ne boji.

Želja o muzikalu je še vedno prisotna

V intervjuju je opisal še en dogodek, ki naj bi nakazoval, da je njegova hči ob njem. "Teden dni po njeni smrti sem bil pri moji sestri smo slišali čuden zvok, nato pa je mimo okna priletelo črno pero, na las podobno njenemu tatuju. Pobrali smo ga in ga postavili na smetnjak. Ponoči, ko price običajno ne letijo, se je ista ptica vrnila k smetnjaku. Ne vidim pogosto črnih ptic. Kadar jih vidim pomislim, da je ona."
Mitch Winehouse je priznal: "Toliko nenavadnih stvari se mi zgodi, ki jih ne morem razložiti."
Ko bila kariera Amy Winehouse v razcvetu, se je pevka nenehno soočala z zasvojenostjo od alkohola in drog. Zato je lani njena družina izrazila željo, da bi njeno življenje prišlo na oder in bilo predstavljeno v obliki muzikala na West Endu. Ideja družine je, da bi se, namesto na njeno zasvojenost, osredotočali na njeno življenje in uspešno glasbeno kariero.  

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta