Offspring za uvod v punkerske počitnice

sta
07.08.2017 19:01
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Na sotočju Soče in Tolminke se je včeraj začel 7. festival Punk Rock Holiday. Za vrhunec prvega večera punkerskih počitnic, ki bodo potekale do sobotnih jutranjih ur, so sinoči poskrbeli priznani punk-rockerji Offspring. Vstopnice za festival, ki tudi sicer obeta jagodni izbor izvajalcev s punk-rock ter hard-core scene, so pošle že dolgo pred začetkom.
Za uvod pred uvodom so nastopili Trash Boat, The Kenneths ter Jaya The Cat. Pred velikimi zvezdniki je ozračje ogrevala še slovenska ska-punk-HC skupina iz Goriških brd Pigs Parlament.
Offspring so marsikomu ostali v spominu s skladbama Pretty Fly (For a White Guy) in Self Esteem, sicer pa so na sceni že od leta 1984 in so do danes izdali že devet studijskih albumov.
Punk Rock Holiday veljajo za absolutni slovenski festivalski fenomen. Organizatorji festivala so že 1. septembra lani, ne da bi sploh objavili seznam nastopajočih, razprodali vse vstopnice za festival. Glede na povpraševanje bi lahko prodali tudi več vstopnic, a ostajajo pri številu 5000, saj je to zadnje, ki ne zapoveduje varnostne ograje med odrom in obiskovalci. In v punk-rock kulturi brez stage-divinga ne gre.
Podporniki festivala so zagotovo zadovoljni s ponudbo, saj se bodo letos poleg Offspringov od torka pod dvema odroma med drugim zabavali v družbi priznanih zasedb Pennywise, Propagandhi, Good Riddance, Anti-Flag, Less Than Jake, Ignite, The Toy Dolls in Snuff. (sta)

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta