Pet pozabljenih točk na telesu, ki vas lahko ob pravem dotiku popeljejo v nebesa

D.Ži
09.08.2024 11:16

Če mislite, da poznate vse svoje in partnerjeve erogene cone, pomislite še enkrat.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Kdo ne mara dobre masaže?
Profimedia

Kar zadeva intimnost in seks, ni univerzalnih pravil, ki bi ustrezala vsem in vsem zagotavljala najboljši užitek. Posebej zanimiva tema je redno doseganje orgazma, pravega in kakovostnega.

Raziskovanje je pogosto ključna beseda, ko gre za seks, in ugotovili boste, kaj vam in vašemu partnerju najbolj ustreza, tako da se boste oddaljili od svoje rutine in poskusili nekaj novega, kadar koli boste pripravljeni.

Če mislite, da poznate vse svoje in partnerjeve erogene cone, pomislite še enkrat. Nekatere med njimi so skrite in nekoliko nepričakovane, teh pet, ki vam jih predstavljamo v nadaljevanju, pa zagotavlja orgazem dvignjen na višjo raven. In to pri obeh spolih.

Človeške roke delajo čudeže. 
Profimedia

Notranja stran sklepa

Ta del telesa je še posebej občutljiv, saj je koža tanka. Večina od nas ni navajena, da se nas tam dotikajo – vsaj ne erotično, kar lahko naredi nepričakovan stik vznemirljiv. Zapestja imajo veliko živčnih končičev in se nahajajo na točki pulza, piše Dnevnik.hr. 

Spodnji del hrbta

Za nekatere ljudi je spodnji del hrbta celo najbolj občutljiv del telesa. Živci v tem delu hrbtenice so neposredno povezani z vagino in njihovo stimuliranje s pritiskom, poljubi in božanjem lahko pri ženskah povzroči "orgazmične občutke". Vsaj eksperimentiranje z dotikanjem partnerjevega spodnjega dela hrbta je odličen način za povečanje užitka. Kdo ne obožuje dobre masaže hrbta?

Lasišče

Lasišče je polno živčnih končičev. Dovolj je že rahlo vlečenje ali česanje las, da se naježi celotno telo. Poskusite nežno božati partnerjevo lasišče in se poigrati z njegovimi lasmi. Takšna predigra bo vodila do zelo zadovoljivega vrhunca.

Raziskovanje telesa vas lahko pripelje do zelo vznemirljivih odkritij. 
Profimedia

Notranjost stegna

Čeprav se to morda zdi precej očitno, se notranjost stegna pogosto pozablja kot globoko erogena cona. Notranja stran stegen ima veliko živčnih končičev, ki so zelo blizu genitalij. Ta dejstva v kombinaciji z občutljivostjo območja, ki je običajno pokrito ali skrito, naredijo notranjo stran stegen neverjetno intimno.

Dlan in konice prstov

Nobena skrivnost ni, da so roke tisti del telesa, ki je najbolj občutljiv na dotik. Pomislite na številne načine, kako vas vaši prsti in dlani obveščajo o svetu, v katerem živite, in nato to prenesite v intimen dotik. Partnerjevo roko lahko žgečkate v svoji in s kazalcem žgečkate njegovo dlan. Konice prstov lahko nežno sesate, lahko pa se jih tudi nežno dotikate s konicami prstov, še svetuje Dnevnik.hr.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta