Po možganski kapi Akija iz Parnega valjka: Malo počivaj, mojster!

D.Ži
10.04.2018 10:23

Šokirani oboževalci z lepimi željami zasuli uradni profil skupine.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Janko Rath

"Dragi naš prijatelj Aki, šokirani smo, a ozdravel boš in s še močnejšo voljo, energijo in glasom boš žarel na odru. Komaj čakamo. S teboj smo," je le eden od neštetih komentarjev, ki so se vsuli na uradni facebook strani legendarne hrvaške glasbene zasedbe Parni valjak, po objavi novice, se je njihov pevec, Aki Rahimovski, doživel blažjo možgansko kap. "Drži se, mojster. Potrebujemo te še mnogo mnogo let. Malo počivaj, potem pa spet po starem," piše drugi oboževalec. Nekaterim informacija, da je neuničljivi Aki vendarle moral, vsaj začasno, kloniti, očitno ne zadostuje, saj sprašujejo o novih datumih koncertne turneje.
Po neštetih dobrih željah in vprašanjih se je na kratko še v drugo odzvala sama zasedba Parni valjak. "Iz srca hvala vsem za podporo," so zapisali. 
{facebookpost}https://www.facebook.com/parnivaljak/posts/10156423341071579{/facebookpost}
Novica o kapi pevca je prišla sinoči. Do nadaljnjega so člani skupine odpovedali vse koncerte. Dodali so, da se Rahimovski že počuti bolje, kljub temu pa se mora zdaj posvetiti okrevanju. "Svoje delo jemljemo zelo resno in neradi razočaramo na tisoče vas, ki ste se veselili napovedanim koncertom, a Akijevo zdravje je zdaj na prvem mestu," so še zapisali. 
Na koncu pa so se zahvalili za razumevanje in pozvali privržence skupine, naj Akiju pošljejo "ljubezen in pozitivno energijo, da se bo vrnil močnejši kot kdajkoli prej". In so jo. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta