Prireditev Čarobne lučke/Lichterzauber v Bad Gleichenbergu

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
24.11.2023 00:00

V Bad Gleichenbergu, samo 20 minut od Gornje Radgone, poteka od 15. novembra 2023 do 7. januarja 2024 prireditev Čarobne lučke/Lichterzauber.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv Naročnika

Obiskovalce čaka edinstvena nočna avantura v dinozavrskem parku Styrassic Park. V prijetnem vzdušju svetlobnih učinkov bodo dinozavri zaživeli in ustvarili čarobno razpoloženje. Potopite se v svet, poln glasbe in čarobnih lučk, in prisluhnite zvoku violine, ki jo igra dinozaver na metuljnem travniku. Občudujte veličastna laboda, ki plavata ob zvokih Labodjega jezera skladatelja Čajkovskega. V neposredni bližini boste lahko videli trop srn in jelenov in doživeli lepoto teh gozdnih živali. Med ogledom prečkajte adrenalinski predel, za kar potrebujete nekaj poguma. Ob tem v ozadju grozi izbruh vulkana, hkrati pa oživi okostje T-Rexa. Obiskovalce popelje v svet domišljije tudi čudovita predstava. Prireditev Čarobne lučke na območju Styrassic Parka je edinstveno doživetje za vse generacije. Uživajte v noči, polni dogodivščin.

Styrassic Park

A-8344 Bad Gleichenberg

Dinoplatz 1

office@styrassicnight.at

www.styrassicnight.at

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.