Robbie ne da prestola: Tudi slovenski feni bi si zaslužili pozdrav

Matija Stepišnik Matija Stepišnik
31.08.2017 14:45

Morda ni več ravno v življenjski formi ali na vrhuncu kariere, a Robbie Williams je tudi v Celovcu dokazal, da je v spektakelskem popu še vedno prva liga

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Robbie Williams, še vedno človek za za avtentično kraljevanje popspektaklom, svojevrstni mešanici koncerta, performansa, plesnega kabareja in standupa.
Profimedia

"Vsi najboljši umirajo tako hitro, medtem ko sem sam še vedno tukaj. Uživajte, dokler lahko." Tako poje večni enfant terrible globalnega (šov)popa Robbie Williams, letnik '74, v otvoritveni pesmi enajstega soloalbuma, ki je nastajal lani, ko sta se od velikanov poslovila nepozabna Leonard Cohen in David Bowie. Nepredvidljivi, neprilagojeni, odbiti, kontroverzni Britanec, ki je iz prvaka fantovskega benda Take That postal globalna solozvezda, ki ji preboj v celoti ni uspel le v Združenih državah Amerike, te dni končuje evropski del turneje pod blagovno znamko Heavy Enternaitnement Show Tour.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta