Sanja Modrić: z metuljčki v trebuhu na Kanal A

Saša Britovšek Saša Britovšek
16.05.2017 18:19
Športna novinarka o resničnih vzrokih prestopa iz Televizije Slovenija na komercialno televizijo in o tem, kako spretna je v košarki sama.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sanja Modrić
Pop Tv
Sanja Modrić
Pop Tv
Kanal A se bo to poletje ljubiteljem športa še bolj prikupil. Pred dnevi so napovedali, da ob dirkah motoGP, nogometnih prenosih Uefine lige prvakov in Prve lige Telekom Slovenije širijo športne vsebine. Tako napovedujejo prenose evropskega prvenstva v košarki za moške in ženske ter evropskega prvenstva v odbojki. Na tiskovni konferenci so predstavili nove člane športnega uredništva in med njimi Sanjo Modrić.

Že zgodaj spomladi so se mediji razpisali, da zapuščate TV Slovenija. O svojem odhodu takrat niste veliko govorili, zgolj da je čas za nove izzive. Kaj vas je spodbudilo, da je čas za korak naprej, drugam ...?
Da, vzporedno z novico o vašem prestopu je prišla tudi ta o kupljenih pravicah za TV-prenos Eurobasketa. Kako bi komentirali to vašo usodno povezanost s košarko?
A to pomeni, da ste tudi sami spretni z žogo in natančni pri metu na koš?
V kakšno televizijsko vlogo vstopate na Kanalu A oziroma na Pro Plusu, kaj vas čaka? Boste del ekipe tudi v informativnem programu ali se uredništvo športa veča kot samostojna redakcija?
Celoten intervju si lahko preberete v novi številki revije STOP.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta