Skrivnost srečne zveze: To je 6 znakov, da imate dobrega moža

D.Ži
17.01.2023 10:17

Pozornost v zvezi je pomembna, a tudi občutek, kdaj vaša boljša polovica potrebuje čas zase.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ko gre za videz, se definicija popolnosti razlikuje od osebe do osebe. Toda čustveno vsi hrepenimo po približno podobnih lastnostih. Ti znaki zagotavljajo, da imate dobrega moža (ali partnerja).

1. Z njim se počutite varno

V družbi dobrega moža se nikoli ne boste počutili negotovo. Ne glede na to, ali gre za negotovost, povezano s fizičnim videzom, načinom opravljanja naloge ali občutki v odnosu – pravi moški zna pomiriti vse vaše dvome in negotovosti.

Profimedia

2. Krepi vašo samozavest

Dober mož ne bo nikoli uporabil manipulacije – fizične, čustvene ali spolne –, da bi dobil, kar hoče, ali nadzoroval načina razmišljanja svoje boljše polovice. Ne omalovažuje je, temveč ji s svojim obnašanjem krepi samozavest.

3. Je veter pod vašimi krili

Dober mož ne bo nikoli omejeval boljše polovice pri uresničevanju potencialov. Prav on ji bo največja opora, in če bo treba, tudi rama za jok. Ne bo vam dovolil obupati nad svojimi sanjami. Z njim boste dobili motivacijo in navdih.

Profimedia

4. Ve, da morate imeti čas zase

Dober mož ve, da je kakovosten zakon večni kompromis med dvema osebama, ki potrebujeta ločen prosti čas, namenjen zgolj svojim interesom. Spodbuja vas, da si vzamete čas zase, se družite s svojim prijateljskim krogom in še naprej samostojno in nemoteno razvijate svoje interese ali hobije.

5. Daje vam prostor, da ste lahko sami

Če ga vprašate za nasvet, vam bo povedal svoje mnenje. Nikoli pa ne bo vsiljeval svojega mnenja ali pričakoval, da boste razmišljali kot on. Preveč vas ceni, da bi se tako obnašal.

Profimedia

6. Vedno ste njegova prva prioriteta

Nanj se lahko zanesete v vsakem trenutku življenja - on je vaša najljubša oseba za praznovanje dobrih novic, pa tudi za deljenje težkih trenutkov.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta