Ste med njimi? Ta 3 nebesna znamenja imajo največjo željo po spolnosti in se med rjuhami odlično znajdejo

D.Ži
20.12.2022 11:03

Med nami so izjemni ljubimci, ki neprestano razmišljajo o porednostih v spalnici, a nekateri kljub libidu ostajajo zvesti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Kako pogosto razmišljate o seksu? Nekateri bi vsak dan uživali v strastnih aktivnostih med rjuhami, drugi pa se bodo zadovoljili le z občasnim seksom, saj telesni stik v njihovem življenju ni pretirano pomemben.

In kaj lahko bolje opiše našo spolno osebnost kot astrologija? To so tri horoskopska znamenja, ki imajo največjo spolno željo in nenehno razmišljajo o porednih igrah v spalnici.

1. Škorpijon

Škorpijoni so znani po svojem močnem spolnem apetitu. Njihova spolna inteligenca je zelo razvita, zato zlahka ločijo čustva od fizičnega užitka.

Škorpijon vlada osmi hiši zodiaka, kjer v ospredje prihajajo strast, seks, rojstvo, smrt, reinkarnacija in skrivnosti. Ena od glavnih lastnosti škorpijona je čutnost, ki je zelo nalezljiva. Prav ta lastnost pritegne številne snubce, še posebej pa škorpijonke, ki veljajo za eno najbolj očarljivih horoskopskih znamenj.

Čeprav zelo enostavno ločijo seks od čustev, pa škorpijoni še vedno najbolj uživajo v seksu z ljubljeno osebo. Če jim je nekdo všeč, bodo skušali izkoristiti vsak prosti trenutek, da partnerju pokažejo, da so privlačni in želijo zadovoljiti svoje potrebe. Škorpijoni so odlični ljubimci, ki jim bo partnerjevo zadovoljstvo vedno na prvem mestu, hkrati pa bodo zadovoljili tudi sebe.

Profimedia

2. Oven

Ovna bi lahko opisali kot glavnega spolnega akrobata zodiaka. Imajo velik spolni apetit in seks z njimi ni nikoli dolgočasen. V postelji pogosto izvajajo različne podvige, vaniljev, običajen seks pa jim je neznan pojem. Čim bolj ekstremno - tem bolje, menijo Ovni, ki nenehno razmišljajo o seksu.

Ovni priznavajo, da imajo veliko fetišev, o katerih odkrito govorijo, prav tako pa bodo odkrito priznali, da je ni stvari, ki je v seksu ne bi poskusili. Ovne odlikuje samozavest in dokazano je, da v seksu najbolj uživamo takrat, ko je naša samozavest na visoki ravni.

Ovnice uživajo v komplimentih in jih je zelo enostavno osvojiti s premišljenimi besedami. Seveda jim nikakor ni lahko, a zelo dobro znajo svoje zadovoljstvo postaviti na prvo mesto. Če moški misli, da je izkoristil žensko Ovna, dvakrat premislite, ker je ona dejansko izkoristila njega.

3. Lev

Levi so tretje, a enako čutno znamenje z velikim spolnim apetitom. Levinje so v seksu zelo radodarne, najbolj pa so navdušene, ko jim moški pove, kako privlačne so. Enako kot v strastnih dotikih uživajo v božanju svojega ega, moški pa se po seksu z levinjo počutijo, kot da so dobro telovadili.

Levinje bodo vedno predlagale novo pozo, najljubše so jim tiste, v katerih lahko moškega pogledajo naravnost v oči. Levinje so najbolj razvneto znamenje zodiaka in bodo svojega partnerja zlahka pripeljale do ekstaze.

Čeprav uživajo v priložnostnem seksu, so zveste partnerju, ki jim nudi užitek. Če se čustva prepletajo s fizičnim užitkom, bodo levinje moškemu omogočile pravo kraljevsko obravnavo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta