Slovenski oglaševalski festival v znamenju kreativnosti

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
13.04.2023 18:15

Slovenski oglaševalski festival (SOF) se bo odvijal že 32. zapored, in sicer 14. in 15. junija v Avditoriju Portorož

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv Naročnika

Slovenski oglaševalski festival (SOF) je osrednji letni dogodek oglaševalske stroke v Sloveniji, ki ga organizira Slovenska oglaševalska zbornica. Letos se bo odvijal že 32. zapored, in sicer 14. in 15. junija v Avditoriju Portorož. Na festivalu bomo raziskali pomen kreativnosti v današnjem času ter kako lahko kreativnost prispeva k ustvarjanju presežkov, ki imajo pozitiven vpliv na družbo, kulturo in blagovne znamke. Tudi letos pa bo SOF sledil trajnostnemu cilju postati festival s čim manj odpadki.

Na festivalu bodo imeli udeleženci priložnost prisluhniti izjemnim strokovnjakom - tako domačim kot tujim -, spoznati nove trende, orodja in pristope v oglaševanju ter preprosto preživeti dva nepozabna dneva v prijetnem okolju Avditorija Portorož.

Letošnji festival bodo sooblikovali izkušeni strokovnjaki s področja oglaševanja, umetne inteligence, igričarstva, kreativnosti, inovacij ... Med njimi so med drugim Gavin Cheng, prekaljeni maček igričarstva, ki bo iz rodnega Hongkonga v Slovenijo prinesel znanje in veščine, ki si jih je nabral z leti v sodelovanju z globalnimi naročniki, Diana Janicki, ki je pri tehnološkem velikanu Meta odgovorna za kreativni globalni poslovni marketing v Evropi, na Bližnjem vzhodu in v Afriki, tu je tudi predstavnica mlajše generacije Poljakinja Anna Nowak, mednarodno nagrajena vodja skupine za kreativnost in tehnologijo pri agencijski mreži Dentsu, v kreativno industrijo pa prihaja s strogo tehničnim predznanjem, zato za zagotavljanje nekonvencionalnih idej in pogumnih kontekstov vedno uporablja razumevanje tehnoloških in kreativnih stičišč. To so le nekateri od govorcev, ki bodo zaznamovali 32. SOF.

Med posebnimi slovenskimi gosti pa gre izpostaviti Ilko Štuhec, dvakratno svetovno prvakinjo v smuku, ki bo govorila o svoji karieri in tudi o poškodbah, ki ji niso prišle do živega, ter nagrajena kuharska mojstra Luko Koširja (Grič) in Jorga Zupana (Atelje, Breg), ki iz teorije v prakso prenašata koncept 'z njive na mizo'. Na kakšen način pa v svojo kulinarično filozofijo vpletata tradicijo in iz česa se napaja njuna neprekosljiva ustvarjalnost?

Slovenski oglaševalski festival ponuja številne priložnosti za izmenjavo znanja, spoznavanje novih trendov in pristopov v oglaševanju ter povezovanje s strokovnjaki iz industrije, hkrati pa je prostor za prijetno druženje in mreženje.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.