To so Slovenci z najbolj navdihujočim slogom

D.Ži
14.11.2017 10:43

Podeljene Elle Style Awards, nagrade za navdihujoče slovenske kreativce.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Letošnji dobitnik nagrade za življenjsko delo, Stane Jerko, z odgovorno urednico revije Elle, Barbaro Sekirnik.
Aleksandra Saša Prelesnik In Primož Predalič

Združeni veliki talenti, ikone in legende, utrip modnih trendov, solze večnega spomina in plaz čestitk. Vse to smo doživeli sinoči v Unionski dvorani v Ljubljani na  podelitvi nagrad Elle Style Awards 2017 za najboljše kreativne dosežke in stil na slovenskem modnem področju. Letos so bile nagrade Elle Style Awards podeljene v sedmih različnih kategorijah: Elle modni oblikovalec, Elle ženska, Elle moški, Elle medijski obraz, Elle mladi talent, Elle dekor in Elle nagrada za življenjsko delo. 
 
Med letošnje nominirance za  nagrade so se uvrstili tisti posamezniki, ki jih ni mogoče spregledati. Od mode, glasbe, plesa, arhitekture, gledališča in televizije do visoke kulinarike. Vsi tisti, katerih življenjski stil je v navdih in katerih kreativnost je brez meja. 
 
 Vrhunec dogodka, ki ga je povezovala Pia Zemljič, je bila nagrada za življenjsko delo. Prejel jo je legendarni fotograf Stane Jerko, ki je v slovenskem prostoru s svojim delovanjem oral ledino in pustil nepozaben pečat. Njegove fotografije nam pripovedujejo na tisoče zgodb iz sveta mode ter ovekovečujejo marsikatero našo znano osebnost. Vedno nadvse profesionalen kavalir stare šole je z modnimi pa tudi drugimi fotografijami desetletja polnil tako rekoč vse vidnejše tiskane medije. Delo, s katerim si je vse življenje služil kruh, pa še danes, ko je dopolnil 80 let, ostaja njegova prva aktivnost. 

Aleksandra Saša Prelesnik In Primož Predalič
Aleksandra Saša Prelesnik In Primož Predalič
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta