Tukaj vaš kuža dopustuje brezplačno

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
11.04.2024 07:57

Se odpravljate na oddih in ne veste, kje je dobrodošel tudi vaš kosmatinec? Lastniki kužkov se pogosto srečujejo z vprašanjem ali lahko pripeljejo svoje ljubljenčke s seboj na dopust.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv Naročnika

Ne skrbite! V Termah Dobrna so kužki dobrodošli. Odkrijte popolno kombinacijo oddiha in pustolovščine s posebno akcijo za ljubitelje kužkov, saj ti v času veljavnosti akcije bivajo brezplačno.

Pripeljite svoje kosmate prijatelje na nepozaben dopust, poln radosti in skupnih trenutkov. Destinacija ponuja vrsto možnosti za sprehode v naravi, svež zrak pa bo blagodejno vplival na vas in vaše ljubljenčke. Vaš štirinožni prijatelj bo lahko skupaj z vami bival v Hotelu Švicarija 4* ali v apartmajih Spa Suite Dobrna 4*. Na voljo so inovativno opremljene sobe, v katerih se bodo udobno namestili vaši štirinožci - čaka jih mehka in prijetna posteljica ter posodica za vodo in hrano, vi pa se boste lahko brezskrbno razvajali v termalnih vrelcih in savnah.

Kužka v sobi čaka posteljica ter posodica za hrano in vodo.  
Arhiv Naročnika

Kaj prinaša akcija za ljubitelje kužkov?

Vaš najboljši prijatelj bo deležen udobja bivanja brez dodatnih stroškov, tako boste prihranili kar 25 € dnevno. Akcija velja za bivanja do 30. 06. 2024 v Hotelu Švicarija in Spa Suite Dobrna.

Številne priložnosti za sprehod v svežini bližnjih gozdov
Arhiv Naročnika

Kateri programi so zajeti v akciji?

Brezplačno bivanje za vašega kužka velja za vse pakete v času veljavnosti akcije. Predlagamo le nekaj paketov, ob katerih boste lahko uveljavljali vašo ugodnost:

  • paket Spa razvajanje v enem izmed šestih ekskluzivnih apartmajev Spa Suite Dobrna 4*, ki ponujajo edinstveno kombinacijo in doživetje udobja v zasebnem spaju. Vsak apartma ima lasten spa s turško savno in zunanjo leseno kadjo s termalno vodo s temperaturo 35 °C.
  • izkoristite priložnost za popolno razvajanje in doživite brezčasno sprostitev v prenovljenem Hotelu Švicarija 4*. Rezervirajte Premium wellness paket, kjer vam zagotavljamo neomejen vstop v Sauna Spa v Hotelu Švicarija, vstop v Arbora Spa v Hotelu Vita, fitnes ter neomejeno razvajanje v termalnih bazenih hotela Vita.

Želimo, da je bivanje pri nas popolno doživetje tako za vas kot za vašega ljubljenčka. Ne zamudite priložnosti, da ustvarite nepozabne trenutke z vašim hišnim ljubljenčkom med oddihom v Termah Dobrna.

Apartma Spa Suite Dobrna z leseno kadjo s termalno vodo
Arhiv Naročnika
Hotel Švicarija 4* nudi možnost nastanitve kužkov
Arhiv Naročnika

Kako uredite rezervacijo?

Svoje razvajanje s štirinožnim prijateljem brez doplačila za njegovo bivanje, rezervirajte preko spletne strani Term Dobrna: www.terme-dobrna.si, pišite na info@terme-dobrna.si ali pokličite na brezplačno številko 080 22 10.

Ali lahko vaš kuža biva tudi v obdobju, ko akcija ne velja več?

Kužki lahko v Termah Dobrna bivajo tudi v času izven akcije, torej po 30. 06. 2024, in sicer v Hotelu Švicarija in apartmajih Spa Suite Dobrna po vseh veljavnih paketih, z doplačilom (25 €/dan).

Sprostitev v Arbora Spa, medtem ko vaš kuža počiva v sobi
Arhiv Naročnika

Spremljajte Terme Dobrna tudi na socialnih omrežjih Instagram in Facebook.

Terme Dobrna, d.d., Dobrna 50, 3204 Dobrna

www.terme-dobrna.si/info@terme-dobrna.si/080 22 10/03 78 08 110

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.