Učenec OŠ I Murska Sobota na srečanju v Turčiji

I.B.
14.05.2018 14:39
Enej Meglič iz Osnovne šole I. Murska Sobota se je v začetku maja udeležil mednarodnega srečanja učencev v Turčiji. Srečanje je potekalo v okviru programa Erasmus+, njegova šola pa sodeluje v projektu "What about your blue?" skupaj s šolami iz Italije, Portugalske, Španije, Latvije, Poljske, Romunije in Turčije. Enej je z nami delil izkušnjo bivanja v istanbulskem predmestju Büyukçekmece.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Enej Meglič na izmenjavi v Turčiji. 
Osebni Arhiv
"V Istanbul smo z letalom prileteli opoldne. Z letališča so nas odpeljali v Büyukçekmece, kjer se je nahajala šola, ki je bila vključena v projekt. Prvi dan smo učenci preživeli pri družinah, ki so nas gostile. Prebival sem pri zelo gostoljubni in prijazni družini, kjer smo se prvi dan le spoznavali, naslednji dan pa nas je že čakala dobrodošlica na šoli. Zatem nas je na slovesnosti v mestni hiši pozdravil še župan. Dan je bil namenjen spoznavanju projekta o vodi.
Praznični ponedeljek smo spet preživeli pri družinah. Z gostitelji sem se sprehajal po prelepi plaži Büyukçekmeceja in v velikem nakupovalnem središču nakupil spominke zase in za svoje domače, mama gostitelja Rüzgarja pa je pripravila odlične tradicionalne turške jedi.
Enej Meglič na izmenjavi v Turčiji. 
Osebni Arhiv
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta