V spalnici ne želite imeti radia in velikih zvočnikov? Rešitev ponuja Music Frame, oblikovan kot slika

Music Frame lahko na televizijski sprejemnik prek Wi-Fi ali Bluetootha brezžično povežemo kot dodatna stereo zvočnika.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sistemski zvočnik Samsung Music Frame. 

Samsung je nedavno predstavil nove zvočnike Soundbar, ob njih pa predstavil še novo linijo zvočnikov, v kateri nedvomno izstopa Music Frame HW-LS60D, ki ni samo tehnično napreden, ampak je oblikovno zasnovan tako, da se zlije z domom. Izdelek je prejel nagrado International Forum (iF) Design Award za leto 2024, trosistemski trismerni zvočnik s funkcijo Dolby Atmos pa ima vgrajen visokotonski, srednjetonski in dva nizkotonska zvočnika.

Na stojalu ali pritrjen na steno

Music Frame, ki omogoča brezžično pretakanje glasbe, je seveda združljiv z aplikacijo SmartThings. Z njeno pomočjo lahko prek brezžične povezave WiFi povežemo svoje zvočne naprave in upravljamo njihove nastavitve. 120 Wattov izhodne moči je dovolj, da pričara prostorski zvok s kristalno čistostjo, naprava pa ima več načinov uporabe. Music Frame lahko uporabimo na stojalu ali ga montiramo na steno. Oba nosilca sta priložena v paketu, slika pa je zamenljiva in omogoča dodatno personalizacjo naprave. 

Kompaktni in diskretni zvočnik je namenjen uporabi v prostoru, kjer običajno ne bi želeli imeti glasbenega stolpa ali zvočnika, kot je denimo v kuhinji ali na hodniku. Eleganten dizajn utegne celo nežnejši spol prepričati, da bo Music Frame našel svoj prostor v spalnici. Ker sistemski zvočnik uporablja "one connect" prozoren kabel, ga boste zelo lahko skrili za kakšno omaro ali drug kos pohištva, sicer pa je glasbo nanj mogoče pretakati tudi brezžično prek vmesnika Bluetooth, denimo z vaše Samsung mobilne naprave. 

Prvi OLED televizijski sprejemnik brez bleščanja na svetu: Samsung OLED TV, model S95D. 
Gregor Grosman

Skupni daljinec za obe napravi

Zvočnik Music Frame lahko na televizijski sprejemnik povežemo kot dodatna stereo zvočnika (prek Wi-Fi ali Bluetootha), integrirati ga je mogoče tudi v SoundBar sistem, lahko pa deluje kot samostojni zvočnik. Tehnologija Q-Symphony televizorju in Music Frame omogoča skupno predvajanje, ne da bi bilo treba katerikoli zvočnik utišati. Sočasno lahko priključimo celo dva Music Frame zvočnika, ki obogatita zvočno izkušnjo ob gledanju televizije.

Posebna in zelo uporabna funkcija je aktivni ojačevalnik glasu, ki ojača glasove ter jih prilagodi glede na spreminjajočo stopnjo hrupa. Seveda lahko Music Frame povežete z združljivimi napravami prek aplikacije SmartThings in jih prek nje tudi upravljate. SmartThings vam prek Wi-Fi-ja omogoča dostop do zvočnega pomočnika in funkcij pretakanja glasbe, to pa bo vaše zvočne naprave spremenilo v predvajalnike glasbe. V kolikor boste Music Frame uporabljali v kombinaciji s Samsungovim televizorjem, pa boste lahko ključne funkcije obeh naprav upravljali z enim daljinskim upravljalnikom. 

Samsung

Odigrajte pravo potezo, izberite velik zaslon!

Ob nakupu izbranih velikih zaslonov Samsung sedaj lahko pridobite posebne ugodnosti. Če izberete Neo QLED 8K, Neo QLED, OLED ali QLED zaslon velikosti 189 cm ali 214 cm, prejmete zvočnik Soundbar. Pri nakupu Neo QLED, QLED ali UHD zaslonov velikosti 249 cm pa vam Samsung podarja projektor The Freestyle 2. generacije, skupaj z brezplačno dostavo in montažo. Promocija traja do 14. julija 2024 oziroma do porabe zalog. Več o ponudbi najdete tukaj.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.