Veste, da ima Netflix skrite kode? Z njimi boste zlahka prišli do vsebin, za katere sploh niste vedeli, da obstajajo

D.Ži
02.08.2024 09:51

Uporabniki priljubljenega ponudnika pretočnih vsebin porabijo veliko časa za iskanje pravih filmov in serij zase, malo ljudi pa ve, da ima Netflix tudi "skrite" rubrike.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Netflix uporabljamo skoraj vsak dan, a ga ne poznamo zares dobro. 
Profimedia

Težko si je predstavljati čase pred Netflixom, ko smo morali oddaje, filme in dokumentarce iskati po televizijskem sporedu ali jih kupovati na DVD-ju. Netflix je bil javnosti predstavljen leta 1998 kot storitev za pošiljanje DVD-jev po pošti, na splet pa se je preselil leta 2007 in postal ena prvih platform za pretočne vsebine, ki je spremenila način gledanja televizije, poroča Mirror. Čeprav mislimo, da to storitev dobro poznamo, še vedno o njej veliko ne vemo.

Kolikokrat ste pregledali ponudbo in niste našli ničesar, kar bi vas zanimalo? Morda zato, ker še niste videli vsega, kar je dejansko na voljo. Na Netflixu je veliko več serij in filmov, kot se zdi na prvi pogled. Vendar niste vključeni v te vsebine. Vedeti morate, kako uporabiti kode za odklepanje skritih kategorij.

Profimedia

Vse, kar morate storiti, je, da v naslovno vrstico brskalnika vnesete "https://netflix.com/browse/genre/" in nato dodate kodo na konec. Vsaka koda ustreza določenemu žanru, kot so "filmi po otroških knjigah" ali "športne komedije". Vnesite kodo in vse razpoložljive oddaje in filmi tega žanra bodo prikazani na enem mestu. Nič več neskončnega iskanja. Seznam vseh kod lahko najdete na netflix-codes.com in zelo veliko jih je.

Nekaj ​​primerov kod, ki jih lahko uporabite

Akcijski in pustolovski filmi: 1365

Klasične komedije: 31694

Dokumentarci: 6839

Družinski filmi: 783

Grozljivke: 8711

Romantični filmi: 8883

Znanstvena fantastika in fantazija: 1492.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta