(VIDEO) Posnela je notranjost jahte, na kateri biva: Te dni se na Hrvaškem mudi ameriška zvezdnica

A.L.
09.07.2024 10:12

Julie ima na jahti svojo sobo, kopalnico in garderobo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Vplivnica Julie Theis, ki jo mnogi poznajo iz Netflixovega resničnostnega šova The Trust: A Game of Greed, trenutno dopustuje na Hrvaškem. Na TikToku je objavila video, v katerem je pokazala, kako izgleda življenje na mega jahti, s katero raziskuje našo južno sosedo. "Posadko sestavlja deset ljudi, ki bodo med bivanjem poskrbeli za vse, kar potrebujete," je začela Julie in nato pokazala, kako je videti notranjost plovila.

@julietheis

From trailer park to Mega Yacht 🛥️

♬ Enjoy Your Life - Mas Rizky Iman

Julie ima na jahti svojo sobo, kopalnico in garderobo. "Zelo je razkošno, kot lahko vidite," je poudarila in ob tem pokazala še hrano, s katero jo razvaja osebje. "Ne bo vam žal, če boste pluli ob hrvaški obali, to je eden najlepših krajev na svetu," je zaključila.

Julie Hrvaško sicer že dobro pozna, saj se je pred nekaj meseci iz Amerike preselila v Dubrovnik in tam postala lastnica podjetja.

"Pijem šampanjec v milijon dolarjev vrednem kompleksu na Hrvaškem, ker sem med meditacijo ugotovila, da bi se morala preseliti tja. In zdaj sem tukaj lastnica podjetja," je pred meseci pojasnila na TikToku.

"Prišla sem brez vsega, a čutila sem, da moram biti tukaj, ker mi je tako govorila intuicija. Imela sem toliko pogovorov s psihoterapevtom in povedala sem mu, da preprosto sledim svojemu notranjemu glasu," je dodala.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta