(VIDEO) Anej in Rok iz Bql razdevičila leto 2018

D.Ži
04.01.2018 11:07

Bilo je njuno leto. In najbolj priljubljena Korošca v državi sta ga strnila v dve minuti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Osebni arhiv

Daleč sta prišla. Iz regije brez avtoceste. Bql, Anej in Rok Piletič, mlada koroška brata, sta na lanski Emi lansirala skladbo, ki je medtem postala najpogosteje predvajana slovenska skladba leta 2017. Kot je razbrati z lestvice SloTop50, ju je po predvajanosti prehitel le Ed Sheeran s skladbo Shape of you. Bilo je njuno leto. No, pa tudi leto celotne Raayeve produkcije, saj se Raay podpisuje kar pod vseh šest najpogosteje predvajanih skladb minulega leta. To so Milijon in ena Klare Jazbec, Alyin Halo, Oba, ki sta jo odpela Manca Špik in Isaac Palma, pa Alyino Srce za srce in Fse Nike Zorjan.

A bilo je leto Bql. In ker fanta ničesar ne prepuščata naključju, sta že na prvi dan novega leta poslušalcem postregla z novo skladbo, ki nosi naslov Zimska. Gre, kakopak, za prvo slovensko skladbo leta 2018. "Ko je hladno, je najlepše ob sebi imeti nekoga, da te pogreje," pravita fanta.
{embed_youtube}https://youtu.be/GsmrRflLWXs{/embed_youtube}
Svojim oboževalcem, zaradi katerih je lani nekajkrat skoraj razneslo nakupovalna središča, v katerih sta Bql gostovala, Rok in Anej zdaj poklanjata dve minuti trajajoč pregled svojega leta 2017. Oddelala sta več kot 80 nastopov. "Ko pogledava v leto 2017, težko verjameva, da je vse res," pravita. Bo njuno tudi 2018? Za začetek ju februarja spet čaka Ema.
{embed_youtube}https://youtu.be/6xlPPIR_H8o{/embed_youtube}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta