(VIDEO) Izjemen mednarodni uspeh za Raaya in Marjetko

Denis Živčec Denis Živčec
22.09.2017 15:13

Maraaya podpisala pogodbo z eno od treh največjih svetovnih založb.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Pred Raayem in Marjetko je življenjska priložnost osvojiti svet.
Maraaya

Doma jima oboževalci zvesto sledijo, zdaj imata priložnost, da se spet dokažeta še pred mednarodnim občinstvom. Večjim kot kadarkoli. Maraaya - Marjetka Vovk in Raay, sta postala prva slovenska glasbenika, ki sta podpisala pogodbo z eno od treh največjih svetovnih založb - Warner Music, ki bo poskrbela za izdajo in distribucijo njunega novega singla Diamon Duck.

Z današnjim dnem je uradni videospot za skladbo Diamond Duck objavljen na MaraayaVEVO kanalu in glasbenih platformah - Spotify, Deezer, AppleMusic, v prihodnjih tednih pa sledi izid skladbe po državah sveta. Za Slovenijo je predviden izid njunega novega singla v ponedeljek, 2. oktobra, ko pesem prihaja tudi na slovenske radijske postaje.

{embed_youtube}https://youtu.be/YytFW5Y-pGk{/embed_youtube}

"Diamond duck za naju ni samo pesem. Je najina glasbena prelomnica in potrditev, da si lahko opažen in dobiš svojo priložnost, ne glede to, od kod prihajaš. Diamond duck je najina 'srečka', ki nama je odprla vrata v 'svetovno glasbeno loterijo'. Upala sva si narediti precej odštekano in malce družbeno kritično pesem z odbitim videospotom in včasih se ravno s pogumom prave karte sestavijo skupaj, da odpreš pot, ki se zdi nedostopna. Upava, da ponese najino sporočilo v svet ... Srečno, najina 'raca'," pravita Raay in Marjetka.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta