(VIDEO) Je to eden najbolj slečenih slovenskih spotov?

D.Ži
03.11.2017 15:59

Slovenska pevka v novem spotu slekla šest slovenskih mistrov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Youtube

Že tako je pravi mali praznik, ko se kak slovenski glasbenik odloči za svojo novo skladbo posneti spot, kaj šele, da je spot dober. In Christine Zadnikar, mična svetlolaska, se je odločila sprehoditi po tanki meji provokacije. 

Glasbenica je v Ljubljani predstavila svoj novi videospot za skladbo Four. Za obiskovalce je pripravila tudi krajši koncert, na katerem je skupaj s priznano pianistko Natašo Vester Trseglav predstavila svoje avtorske skladbe.

{embed_youtube}https://youtu.be/atTsn3M2PgQ{/embed_youtube}

Že pred 13 leti je skupina Leeloojamais prepoznala njen talent. Da punca obeta s stasom in glasom, je bilo uradno potrjeno 2007, ko so bili skupaj nominirani za viktorja, da pa je perspektivna lahko tudi v tujini, pa so ugotovili tudi pri MTV-ju in jih nominirali za njihove glasbene nagrade. Pred devetimi leti je zakorakala na svojo samostojno pot. V tem času je izdala nekaj singlov, glasbenih coverjev in videospotov. Nekateri ji pravijo, da je slovenska Beyonce, saj je edina Slovenka, ki jo je Beyoncina ekipa izbrala, da je odpela njene skladbe na uradnem afterpartyju v Zagrebu. Christine je po odmevnem dogodku spoznala člana hrvaške skupine Connect, Juro in Burazsela, s katerima se stkala ideja o skupnem sodelovanju. "Skladbo Four sem naredila kmalu po našem srečanju, ampak včasih je glasba tako kot vino, da dozori je potreben čas," pravi Christine in doda, da je skladba nastajala skoraj štiri leta. Tudi tokrat je tematika ljubezenska, vsebine za svoje skladbe črpa iz svojega življenja in izkušenj. Ostala je zvesta svojemu slogu in tudi tokrat besedilo napisala v angleščini, kateremu je dodala še hrvaščino, saj so vložki Jure in Burazsela v hrvaščini.

V videospotu so nastopili tudi letošnji finalisti za mistra Slovenije, ki so se odlično izkazali v vlogi statistov.
Luka Brataševec
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta