(VIDEO) Kaj se dogaja v postelji? Ilka Štuhec intimna s Timom Koresom Korijem

16.09.2021 10:00
Nežni pogledi, dotiki, poljubi ... Naše smučarske zvezdnice še nikoli nismo videli tako romantične. Še najmanj s Korijem.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Potrebovali smo nekaj rokerske energije in dobili smo je kar dober odmerek. Časi glasbenikom niso najbolj naklonjeni, saj je koncerte in nastope ob strogih koronskih pogojih težko pripravljati, pa vendar je te dni nastala nova slovenska rock skupina. Imenujejo se Hamer, predstavili so tudi svoj prvi komad. Sami glasbeni frajeri so združili moči. Ob Timu Koresu, sicer glasu Hitradia Center, so v skupini še bobnar Aleš Uranjek, pa Aleš Murič in Dragan Bagarič.

Zdi se, da so se dobro ujeli, kar dokazuje skladba Po poti sonca, za katero so posneli tudi spot. Ničesar niso prepustili naključju in k sodelovanju povabili zvezdo.

Glavno vlogo v spotu igra kar smučarka Ilka Štuhec, ki jo vidimo v nekaj izjemno doživetih ljubezenskih prizorih s Korijem. Začetno zadrego sta hitro premagala, oboževalcem pa se zdita prav simpatičen filmski parček. Roko na srce, med njima je slutiti kar nekaj kemije in sumljivo nežnih pogledov. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta