(VIDEO) ManuElla: Če smo drugačni, nas večina takoj izključi

D.Ži
18.05.2018 09:04

"Želim si živeti in biti to kar sem, saj se zavedam, kako kratko in vredno je to življenje," pravi ManuElla.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Osebni Arhiv

Dobro vpliva sever na naša dekleta. ManuElla, ki že leto in pol živi in ustvarja v Stockholmu, je, le nekaj dni po Evroviziji, na kateri tudi sama nekoč zastopala Slovenijo,  izdala skladbo  z naslovom “The Sound”, ki je hkrati njen prvi single izdan globalno, v sodelovanju z Rockatown Music Group. Pesem je delo ameriške avtorice Lauren Evans, ki je napisala  že veliko uspešnic za svetovno znana imena, kot so Kelly Rowland, Olly Murs, Camila, ter za priznanega švedskega producenta Mikea Erikssona, lastnika založbe Rockatown Music Group, ki je ManuEllo pod svoje okrilje vzel konec lanskega leta.
Pesem je slovenski publiki ManuElla predstavila na Emi 2018, v krajši slovenski verziji z naslovom Glas - to so zahtevala pravila Eme 2018 -, ki pa ni bila nikoli izdana, saj so izid načrtovali prvotno v angleškem jeziku in za globalni trg.
“Ko mi je moj producent Mike v studiu pokazal to pesem, sem jo takoj vzela za svojo in izjavila, da bi s takšno dobro pesmijo, s tako močnim sporočilom, pa še kdaj stopila na Evrovizijski oder,” je dejala ManuElla in se s skladbo prijavila na slovenski predizbor. 
{embed_youtube}https://youtu.be/iAfJ4osbMmY{/embed_youtube}​
"Skladba govori o tem, da je vsak od nas v ta svet najprej rojen s svojimi sanjami, za katere pa nam družba že takoj ob odraščanju vztrajno dopoveduje, da jih je skorajda nemogoče doseči. Če smo drugačni in živimo izven nekih normativov družbe, nas večina takoj izključi, dokler nas ravno ta naša posebnost ne povzdigne do nivoja, ki je za večino ravno zaradi teh okvirjev nedostopen," pravi ManuElla. In dodaja: “Čeprav svoje pesmi zmeraj soustvarjam in v njih govorim o svojih doživetjih, sem se v tem besedilu takoj našla, kot da sem ga narekovala sama, saj ravno to zgodbo sama doživljam že celo življenje.  Želim si živeti in biti to kar sem, saj se zavedam, kako kratko in vredno je to življenje. Nikoli ne smemo izgubiti notranje strasti do življenja, pa karkoli že to zahteva od nas.”

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta