(VIDEO) "Na Hvaru je divje." Američanka se je po štirih letih vrnila na Hrvaško in ostala brez besed

A.L.
27.06.2023 15:28

"Oprostite, ampak kaj?! Na Hvaru je divje," je dodala v opisu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Američanka Niav je na TikToku delila svoje vtise s Hvara in razkrila, kaj jo je presenetilo. V videu je razkrila, da je bila nazadnje na Hvaru pred štirimi leti. "Sem na Hvaru, tukaj me ni bilo štiri leta. Hrvaška je zamenjala valuto za evro. Uganite, koliko zdaj stane ležalnik v znamenitem baru Hula Hula na plaži ... 40 evrov!!! Na osebo, za en ležalnik. Prosim?!" je dejala tiktokerka, šokirana nad spremembo cen od svojega zadnjega obiska otoka.

@mylifeincroatia I’m sorry, but whaaaattt?! Hvar is wild🤯 #hvar #hvarisland #hvarcroatia #croatiatravel ♬ original sound - Niav in Croatia ✨

"Oprostite, ampak kaj?! Na Hvaru je divje," je dodala v opisu. "Šokantno je, kako zelo so se v zadnjih letih dvignile cene," je komentirala. In medtem ko so se nekateri zgražali nad ceno, so drugi dejali: "Saj ste vedeli, kam greste."

In še nekaj komentarjev tistih, ki se s tiktokerko ne strinjajo: "To so normalne cene povsod v Evropi", "Samo ne hodite v kraje, za katere mislite, da so dragi", "No, Hrvaška je danes top destinacija, ne morete več pričakovati vzhodnoevropskih cen", "Zdi se, da nekateri še vedno ne razumejo pomena inflacije", "Ponudba in povpraševanje", "Hrvaška je najlepša država na svetu, ni država tretjega sveta".

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta