(VIDEO) Ne gre zgolj za vljudnost in zelo pomembno je odzdraviti: Zakaj nas stevardese pozdravljajo pri vstopu na letalo?

D.Ži
09.09.2024 10:02

Ko vstopite na letalo, vas običajno pozdravi član ali članica kabinskega osebja. Pri tem vas zelo pozorno pogleda.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Odzdravite ji. Kar se da  trezno. 
Profimedia

Stevardesa madžarske letalske družbe je na TikToku razkrila, zakaj je zelo pomembno, da se ob vkrcanju na letalo odzovete na pozdrav stevardese. "Ste vedeli, da stevardesa ne pozdravi le iz vljudnosti?" je zapisala v opisu videa.

Kabinsko osebje nas opazuje bolj, kot se zdi na prvi pogled. 
Profimedia

Verjetno ste opazili, da stevardese običajno potnike pozdravijo na vratih. To jim namreč pomaga oceniti, ali je potnik v slabem zdravstvenem stanju ali celo pijan, torej ali je preveč bolan ali vinjen za letenje.

@ioanaiachim Did you know?  #fyp #cabincrew #cabincrewlife #airbus #flightattendant #flightattendantlife #crewlife #iamwizzcrew #fy #foryou #flightattendanthairstyles #dayinmylife #cabincrewhairstyle #CapCut ♬ Apple - Charli xcx

Video na TikToku ima več kot tri milijone ogledov in več kot 170 tisoč všečkov. "Sem introvertiran, nikoli ne pozdravim, sram me je", "Nikoli me še niso ujeli", "Vedno napol spim, čudim se, da me še niso obtožili pijanosti," "Nikoli me ne pozdravijo", so nekateri komentarji pod posnetkom.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta