(VIDEO) Ni se mogel upreti: Med videokonferenco je poslanec strastno poljubljal prsi partnerke

Gr.G.
25.09.2020 15:34

Argentinski parlament je suspendiral poslanca, ki je med zasedanjem parlamenta, to je potekalo prek videokonference, poljubljal prsi svoje partnerke.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Juan Emilio Ameri iz vrst vladajoče koalicije je zaradi škandala odstopil, poročajo argentinski mediji, posnetek, na katerem 47-letnik strastno poljublja prsi svoje partnerke, pa je kmalu postal viralen.

Predsednik parlamenta Sergio Massa je sejo prekinil in preložil. Argentinski parlament je v zadnjih mesecih, v katerih poslanci delajo od doma, beležil več incidentov oziroma spodrsljajev poslancev. Za zadnjega Massa pravi, da je šel čez vse meje. 

Na velikem zaslonu v parlamentu je bilo namreč med zasedanjem poleg osrednjega govornika, ki je razpravljal o ukrepih za zaščito pokojninskega sistema, v manjšem oknu videti Amerija, kako sleče majico ženski ob njem ter jo poljublja po prsih. Zmedeni poslanec se je opravičeval, da je mislil, da je bila spletna povezava prekinjena. 

Do spodrsljaja naj bi prišlo, ker si je njegova partnerka dala pred desetimi dnevi operirati prsi, 47-letnik pa naj bi jo vprašal, kako je s prsnimi vsadki, nato pa jih poljubil. Suspendirali so ga za pet dni, vendar je sam podal odstopno izjavo, ki jo je parlament sprejel.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta