(VIDEO) Pokazala, v kakšnem stanovanju živi za 6500 evrov mesečno: "Ima samo 52 kvadratnih metrov, nered je povsod"

D.Ži
25.10.2023 09:34

Življenje v New Yorku je drago, predrago, tudi če si hči televizijske zvezdnice. Znana tiktokerica je pokazala, kako absurdne so cene nepremičnin v mestu, ki nikoli ne spi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Ally Shapiro je na TikToku pokazala stanovanje v New Yorku z mesečno najemnino 7000 dolarjev (približno 6500 evrov).

"V moji stavbi so dvignili najemnino, zato se moramo preseliti. Stanovanje je veliko le 52 kvadratnih metrov," je povedala Ally na začetku videa. Kuhinjo je pohvalila, da je lepa, čeprav precej majhna. Stanovanje je odprtega koncepta, tako da je tik ob kuhinji dnevna soba z velikimi okni in pogledom na ulico.

"Stanovanje je v drugem nadstropju v East Villageu, tako da slišimo hrup ves dan in noč," pravi Ally. East Village je znan po živahnem nočnem življenju. Soseska je polna barov, klubov in restavracij.

@allyshaps Why we’re moving out of our $7k/month apartment in NYC. Less than 600 sq feet and this is what they want…#nyc #nycapartment #nycapartmenttour #rent ♬ original sound - Ally Shapiro

Apartma ima samo eno spalnico, ki je zelo majhna. Prilega se zakonski postelji, mizici, nočni omarici in predalniku. "Omaro si deliva s fantom. Polna je. Za ta denar bi človek mislil, da bo več prostora, ampak ne, to je omara. Moji čevlji sploh ne gredo tja, vsepovsod so. To ni praktičen življenjski prostor glede na to, koliko najemnine zaračunavajo," pravi Ally.

V drugem videu je pokazala, kako sta videti kopalnica in soba s pralnim in sušilnim strojem. "To je moj najljubši del stanovanja. Kopalnica je običajna," je povedala.

Jill Zarin in Ally Shapiro
Profimedia

"Nered je, ker se selimo čez dva dni, a tudi če se ne bi preselili, bi bil še vedno nered, saj nimamo prostora za vse," je potarnala.

Ally je hči Jill Zarin, igralke in članice prvotne zasedbe resničnostnega šova Real Housewives of New York. Toda Ally ni želela po materinih stopinjah in delati na televiziji. "Vedno sem si želela biti v svetu umetnosti in imeti običajno službo od 9-ih do 5-ih," je nekoč rekla.

Shapiro je magistrirala iz sodobne umetnosti na Sotheby's Institute of Art v Londonu in je vključena v delo več muzejev v New Yorku. Z mamo je ustanovila znamko Jill & Ally, pred tem pa je delala pri spletni dražbeni hiši Paddle8.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta