Vsakemu, ki bo volil Bidna, bo ta lepotica poslala intimno fotografijo. Dobila je več deset tisoč sporočil

D.Ži
05.10.2020 15:34

Medtem ko ameriški predsednik okreva v karanteni, se je spletna zvezdnica odločila z vsem, kar ima, lobirati za njegovega protikandidata.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

YouTube zvezdnica z več kot 5,45 milijona naročnikov na tem kanalu je tudi na plačljivi spletni platformi OnlyFans obljubila, da bo vsem, ki bodo na prihajajočih ameriških predsedniških volitvah glasovali za Bidna, poslala svoje necenzurirane fotografije. Tana Mongeau, vplivnica, ki je bila krajši čas lažno poročena z Jakeom Paulom, je medtem postala ena od zvezdnic strani OnlyFans, pravi pa, da se je zato odločila tudi, da bi spodbudila volivce h glasovanju za Trumpovega protikandidata.


Vsak predplačnik, ki ji bo poslal dokaz, da je glasoval za Bidna, bo dobil fotografijo, na kateri jo bo videl golo. To je naznanila s fotografijo, na kateri pozira v bikiniju. Dodala je tudi ključnik  #BootyForBiden, torej #RitkaZaBidna, in kmalu so jo sporočila sledilcev zasula. Pravi, da je dobila več deset tisoč sporočil ljudi, ki obljubljajo, da bodo glasovali zanj, pa tudi nemalo kritik, da je to, da s podkupnino ljudi nagovarja h glasovanju, pravi zločin.


Ni edina, ki poskuša vplivati na volitve. YouTuber David Dobrik je v sredo sporočil, da bo med tistimi, ki so se registrirali za uveljavljanje volilne pravice, podelil pet Tesel.


Močan vpliv ima tudi Kylie Jenner. Potem ko je k sodelovanju na volitvah pozvala svoje volivce, so na ameriški aplikaciji za registracijo in identifikacijo volivcev zabeležili za 1500 odstotkov več novih prijav. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta