(VIDEO) Tragedija v dvigalu: Ženska naredila usodno napako in padla v globino

A.L.
03.05.2023 12:57

V paniki je začela pritiskati na gumbe za nujne primere in skušala na silo odpreti vrata dvigala.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Fotografija je simbolična. 
Andrej Petelinšek

38-letna Aisiah Sinta Dewi se je z dvigalom odpravila v drugo nadstropje indonezijskega letališča Kualanamu v Medanu, da bi pričakala svojo nečakinjo. Dewi je v dvigalo vstopila med tipkanjem po mobilnem telefonu in se zmedla, ko se vrata dvigala, v katerega je vstopila, niso odprla. Ta so se namreč odprla na drugi strani, česar ženska sploh ni opazila.

V paniki je začela pritiskati na gumbe za nujne primere in skušala na silo odpreti vrata dvigala, vmes pa poklicala nečakinjo, da bi ji sporočila zagato, v kateri se je znašla. Po več poskusih je naposled vendarle uspela odpreti vrata dvigala, naredila korak in padla v globino.

Žrtvina družina je prosila letališko osebje, naj poišče Dewi, potem ko ni mogla priti v stik z njo. 38-letnice na terminalu niso našli, njeno truplo so odkrili šele čez tri dni, ko se je iz območja dvigala začel širiti močan smrad.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta