(VIDEO) V Sloveniji nocoj najbolj oboževana 16-letnika v Evropi

D.Ži
26.03.2018 11:18

In oba sta še samska.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Kot bi termite spustili v prodajalno pohištva. Tako hitro so v Sloveniji pošle vstopnice za Marcus&Martinus, glasbeno dvojico, ki trenutno velja za največjo skandinavsko glasbeno senzacijo. Četudi se kdo starejši ob pubertetniških vokalih pojoče dvojice sprašuje, kaj najstniška publika vidi na njiju. Nekaj očitno že. Za njima je namreč že dolg niz razprodanih koncertov.
{embed_youtube}https://youtu.be/4nKllakGRJM{/embed_youtube}
Še včeraj sta v ekstazo spravila nabito polno beograjsko Halo sportova, dva dni prej sta koncertirala v grškem Pireju, še prej v Pragi, pa Varšavi, Zürichu, na Dunaju ... Evropa jima torej jé iz rok. Nocoj, ob 19.00, bo padla še ljubljanska Hala Tivoli, jutri bosta prepevala v zagrebškem Domu Sportova, nato še Milanu, kjer je na voljo še nekaj več kot deset vstopnic. Tekom turneje sta razprodala prizorišča v štirinajstih državah. 
{embed_youtube}https://youtu.be/ri5_fzndMBg{/embed_youtube}
16-letna dvojčka iz mesteca Trofors na severu Norveške sta hudo vroča roba. Kljub mladim letom sta osvajalca tabloidnih naslovnic že napisala biografijo, ki sta jo naslovila Our Story (Najina zgodba) in o sebi posnela dokumentarec  "Together about the dream" (Skupaj o sanjah), prejela sta tudi najpomembnejšo norveško nagrado za glasbenika leta.
Začetek njune kariere sega v leto 2012, ko sta sodelovala v enajsti sezoni šova Melodi Grand Prix Junior, s skladbo Dve kaplji vode sta pritegnila veliko pozornosti in kmalu pristala na lestvicah. Izdala sta že štiri albume, Moment, zadnji v vrsti, je izšel 17. novembra 2017.
{instagram}https://youtu.be/Du3UUYh2Svk{/instagram}
Brata sicer nista identična. Marcus Gunnarsen je visok 177 centimetrov, Martinus Gunnarsen pa centimeter manj. Oba sta trenutno še samska. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta