(VIDEO) Zlatan Ibrahimović v solzah zaradi prijatelja, ki izgublja bitko z rakom

A.L.
14.02.2023 10:20

"Bil je moj edini prijatelj na Nizozemskem, ko sem bil izgubljen, mlad, zmeden in sem mislil, da nimam nikogar."

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Zlatan Ibrahimović je pokazal svoj drugi, bolj čustveni obraz, ki javnosti običajno ostaja skrit. Švedski nogometaš je ob nastopu v oddaji v živo zajokal in se pridružil akciji podpore prijatelju Thijsu Slegersu. Gre za nizozemskega novinarja in tiskovnega predstavnika kluba PSV, ki se že dlje časa zdravi zaradi krvnega raka. Nedavno je sporočil, da je njegova bolezen neozdravljiva. Voditeljica je Zlatana vprašala, ali se spomni trenutka, ko je spoznal Thijsa. Sledil je čustven govor 41-letnega napadalca Milana, ki je Thijsa spoznal med igranjem v Ajaxu.

"Tega se bom vedno spominjal. Bil je moj edini prijatelj na Nizozemskem, ko sem bil izgubljen, mlad, zmeden in sem mislil, da nimam nikogar. Pojavil se je ta novinar, ki me je sam kontaktiral," pripoveduje in doda, da novinarji v tistem času niso bili njegovi prijatelji. "Prvič sva se dobila na kosilu in od takrat sva zelo dobra prijatelja.Skupaj sva igrala tenis, se družila, veliko mi je pomagal, dal mi je vpogled v to, kako stvari delujejo na Nizozemskem. O Thijsu sem pisal tudi v svoji knjigi, vedno sem mu bil hvaležen za vse," je povedal Ibrahimović.

"Vedno je bil v mojem srcu. Thijs, edina stvar, ki jo želim zdaj povedati, je, da te imam rad, prijatelj moj," je dodal Ibrahimović in si obrisal nekaj solz, s svojim govorom pa je ganil tudi Thijsa Slegersa. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta