Voditeljici Lili in Katja pred novim izzivom

S. B.
09.08.2017 19:43
Lili Žagar smo lansko pomlad nazadnje spremljali kot voditeljico resničnostnega šova Bilo je nekoč. Katja Tratnik je bila dolga leta nepogrešljiv obraz televizijske oddaje Dobro jutro na TV Slovenija. Zdaj skupaj stopata novemu izzivu nasproti, saj bosta vodili novo popoldansko oddajo na Planet TV.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Lili Žagar
Mediaspeed
Lili
Katja

Slovo od TV Slovenija

"Zelo iskreno, slovo od sodelavcev na TV Slovenija je bilo težko, smo le bili skupaj dobrih trinajst let. Zadnjih nekaj mesecev sem se precej ukvarjala z vprašanjem, kako naprej. Preteklih pet let, kar imam tudi redno službo, sem dva- do trikrat tedensko vstajala med 2. in 3. zjutraj, bila del oddaje Dobro jutro, potem pa šla še v redno službo. Za oddajo sem porabila tudi večino dopusta. Saj je bilo jasno, da bom to prej ali slej občutila tudi pri zdravju, a sem kar vztrajala. Zdaj je pa prišlo tako daleč, da sem bila popolnoma izčrpana in sem doma bolj ali manj samo spala. No, v kaosu vseh teh misli je prišla ponudba Planet TV za novo oddajo, ki sem jo zaradi formata oziroma vsebine oddaje pa tudi zaradi resnične ljubezni do televizije sprejela. Imela bom bolj urejen vsakdan, predvsem pa več nočnega spanja in končno kak dan dopusta."

Ni več želela na televizijo

"Že po svojem zadnjem projektu Bilo je nekoč sem si potihoma rekla, da je bilo resničnostnih šovov (vsaj v obliki, kot sem jih do takrat delala) dovolj. Čeprav sem v vsakem izredno uživala in se ogromno naučila. Neprecenljivih izkušenj in ljudi, ki sem jih v vseh teh letih spoznala in z njimi delala, ne bi nikoli zamenjala. Delati v zabavnem žanru je super, a žal je pri nas premalo novih formatov in novih oddaj. In iskreno povedano, prav zaradi tega sem bila prepričana, da se na televizijo ne bom več vrnila. A stvari se obrnejo, ko to najmanj pričakuješ. Prišla sta klic in ponudba za format oddaje, ki mi v trenutnem življenjskem obdobju zelo ustreza. Čas je za nove priložnosti in izzive."
Članek je bil objavljen v novi številki revije STOP.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta