Will Smith se že pripravlja na koncert v Poreču

Denis Živčec Denis Živčec
03.08.2017 14:23

Hollywoodski zvezdnik si je za vrnitev na glasbeno sceno izbral Hrvaško.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

DJ Jazzy Jeff je na svojem instagramu objavil fotografije s prvih priprav Willa Smitha pred koncertom na Hrvaškem. Vrnitev nekdanjega "princa z Bel Aira" je nekaj, na kar oboževalci hollywoodskega zvezdnika čakajo že desetletja. Da se bo to zgodilo v Poreču je presenetilo večino, gostitelji pa sporočajo, da so ob njegovi izbiri izjemno počaščeni.

Kaj bo v Poreču izvajal še ni znano, a zagotovo se obeta katera od njegovih hip hop uspešnic, kot sta Summertime in Parents Just Don't Understand, ki jih še danes tu in tam slišimo na kakšni radijski postaji.

Ne bo pa Smith edini zvezdnik, ki bo koncertiral tam. V Poreč 25. in 26. avgusta prihajajo tudi velika imena elektronske glasbe, med njimi Dimitri Vegas & Like Mike, Oliver Heldens, Galantis, Jonas Blue, Duke Dumont, Tinie Tempah, Mike Perry in Far East Movement. Pa tudi Jimmy Clash, Luka Caro, DJ Max, Vanillaz ter Slovenec Avadox. 



 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta