Z Nomagom v tujino dvakrat dnevno

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
23.06.2022 11:50

Če ste se doslej izogibali avtobusom, ker ste bili mnenja, da so počasni, se prepogosto ustavljajo, imajo neudobne sedeže s premalo prostora med sedeži ali ste se bali, da ne boste mogli do sanitarij, ko bi jih potrebovali, je čas, da razblinimo vse te strahove in pomisleke.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv naročnika

Nomago je to pomlad uvedel novi dve mednarodni liniji, ki povezujeta Maribor z Zagrebom ali z Grazom in Dunajem. Izberite svojo najljubšo destinacijo za izlet, oddih ali opravek in se tja odpeljite z nadstandardnim Nomagovim avtobusom.

Avtobusni prevozi so postali bolj pogosta izbira kot potovanja z avtomobili ali letali, in sicer zaradi naslednjih 7 razlogov:

  1. Prispevate k manjšemu ogljičnemu odtisu;
  2. Med vožnjo lahko uživate hrano in pijačo, ne da bi kogarkoli ogrožali;
  3. Čas vožnje lahko izkoristite za spanje, branje ali meditacijo;
  4. Med vožnjo niste izpostavljeni stresnim situacijam na cesti, zato lahko ohranite mirne živce in ne zapravljate energije po nepotrebnem;
  5. Med potovanjem lahko delate na računalniku, se pripravljate na izpit, nakupujete ali surfate po internetu;
  6. Uživate lahko v udobnem sedečem položaju, saj vam je na voljo več prostora med sedeži kot na letalu;
  7. Prihranite čas in denar za tankanje vedno dražjega goriva.

Razlogov za izbiro Nomagovega mednarodnega prevoza je vsaj še toliko, kot je ljudi. Preizkusite Nomagove avtobuse na novih dveh linijah in se v kvalitetno in zanesljivo storitev prepričajte sami.

Arhiv naročnika

Dvakrat dnevno

Avtobusi na mednarodni liniji Nomago InterCity, na liniji Dunaj-Graz-Maribor-Zagreb, vozijo dvakrat dnevno in so prva izbira pri številnih turistih in obmejnih delavcih.

Linija Maribor-Zagreb vam bo vzela dve uri, ki nikakor ne bosta vrženi stran. Čas vožnje lahko izkoristite za počitek, poslušanje podcastov ali delo na računalniku. Na voljo so vam udobni sedeži z obilico prostora za noge, WiFi in sanitarije. Za vožnjo z veliko začetnico boste v eno smer odšteli pičlih 7-10 EUR, odvisno od izbranega termina potovanja in razpoložljivosti sedežev.

Arhiv naročnika

Odpravite se na enodnevni izlet v Zagreb, kjer v vseh letnih časih najdete nešteto razlogov za obisk. Poleti za prijetno dogajanje poskrbijo številni festivali in kulturne prireditve, jeseni lahko obiščete Muzej iluzij ali izkusite pestro nočno življenje, pozimi za čarobno vzdušje poskrbi praznično okrašen center z adventnim sejmom, spomladi pa se lahko tja odpravite po nakupih. Izognite se stresni in potratni vožnji z avtomobilom, dragim parkirninam ter izberite Nomagov InterCity. Tako si boste zagotovili udobno vožnjo ter prijeten začetek in konec izleta.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.