Dobrodošli na prenovljeni Večerovi spletni strani

B. R.
04.05.2022 12:09

Nova spletna stran vecer.com je preglednejša, hitrejša in bolj prilagojena našim zvestim bralkam in bralcem.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sašo Bizjak

Zadovoljstvo naših bralcev in bralk je bilo vedno naše glavno vodilo skozi različne stopnje razvoja našega spletnega mesta in tudi zdaj verjamemo, da s prenovo ponujamo sodobno podobo, hitrejši pregled in boljšo uporabniško izkušnjo pri dostopanju do naših vsebin. Pa naj gre za aktualne novice, ekskluzivne reportaže in intervjuje, kolumne in naše specializirane spletne strani Kvadrati, Bonbon, Moj uspeh, Zabavne tehnologije, H.I.M. Tudi zato smo za naše zveste naročnice in naročnike naredili ločeno spletno stran v najsodobnejši tehnologiji, kjer si lahko vsak obiskovalec vecer.com prilagodi svojim navadam in željam.

Tako naročnice in naročniki izbirate med svetlim ali temnim načinom prikaza spletnega mesta, za enostavnejši način do željenih vsebin si v menijski vrstici izberete rubrike, ki vas zanimajo, v razdelku Moje novice pa se bodo izpisovali prispevki iz rubrik, ki ste si jih izbrali v meniju. Če vas zanima posamezen članek in ga nimate časa takoj prebrati, si lahko prispevek shranite med priljubljene vsebine in si ga ogledate pozneje. Poleg tega lahko izbrane vsebine na strani poslušate. V vašem profilu si nastavite tudi astrološko znamenje in na naslovnici vas bo vsak dan pričakal vaš dnevni horoskop.

Naročniki lahko prebirate tudi tiskano izdajo Večera na spletu, se naročite na dnevni ali tedenski pregled aktualnih novic in najbolj odmevne zgodbe minulega vikenda.

Večer
Večer

Hiter in enostaven dostop do aktualnih in zanimivih novic smo izboljšali tudi prek mobilnih telefonov, navigacija po spletni strani je preglednejša in uporabnikom prijaznejša.

»Z lansiranjem novega portala Vecer.com zaključujemo enega večjih projektov podjetja Večer mediji. Ker se zavedamo, da je prihodnost Večera digitalna, je glavnina naših prizadevanj usmerjena v približevanje kakovostne novinarske zgodbe različnim segmentom bralcev. V zadnjih letih se ti množično odločajo za naročila na digitalno izdajo, zato smo jim s prenovo izboljšali uporabniško izkušnjo in stran, ki je namenjena naročnikom digitalne izdaje, ločili ter zanje še dodatno izboljšali funkcionalnosti. S povečevanjem števila naročnin digitalne izdaje Večera podjetje uspešno povečuje doseg najstarejšega slovenskega časnika, ki že 77 let slovi po kakovostnih in preverjenih vsebinah,« je dejal direktor podjetja Miha Klančar

Po merjenju obiskanosti spletnih strani vecer.com v povprečju mesečno obišče okoli 450 tisoč različnih uporabnikov, vabljeni, da kakovostne, aktualne in zanimive prispevke obiščete tudi na prenovljenem Večeru.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta