Družbeno odgovorna skupina Aktiva

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
23.12.2020 10:56
V današnjih časih je narediti nekaj dobrega, spisati lepo zgodbo in narisati droben nasmeh na otroški obraz nekaj neprecenljivega.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv Naročnika

Skupina Aktiva si že vrsto let prizadeva za širšo družbeno odgovornost in precejšen del svoje pozornosti nameni v prizadevanju za ustvarjanje otroštva, z enako možnostjo za rast in razvoj prav vsakega otroka.

V skupini Aktiva smo nadvse ponosni, da smo imeli tudi letos poleti možnost pristopiti k projektu letovanja otrok na Debelem Rtiču.

Namesto nakupa poslovnih daril smo v decembru združili moči z Zvezo prijateljev mladine Slovenije in donirali sredstva socialno šibkim družinam.

Skupina Aktiva posebno pozornost namenja širšemu okolju, v katerem deluje. Kot družbeno odgovorna skupina preko celotnega leta podpira športne, kulturne, izobraževalne in humanitarne organizacije, prav tako pomaga pomoči potrebnim posameznikom in družinam.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.