Gibanje Svoboda: Izvedli bomo zasuk v komuniciranju - trdo delali in rezultate predstavili takrat, ko bodo vidni

Va
20.04.2023 21:49

Gavni cilj ostaja prenova zdravstva, so soglasno odločili na svetu največje vladne stranke. Po interpelaciji so v Svobodi enotni kot še nikoli, pravi predsednik stranke in premier Robert Golob.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Robert Golob
Robert Balen

"Na seji smo bili enotni, da se bomo ukvarjali s pričakovanji in potrebami ljudi ter s tem, kako jih bomo izpolnili. Izvedli bomo zasuk v komuniciranju - trdo delali in rezultate predstavili takrat, ko bodo vidni," je po seji sveta stranke povedal predsednik Gibanja Svoboda in premier Robert Golob.  

Glavni cilj ostaja reforma zdravstva, na njej bodo delali vse leto, sporoča Golob. "Oblikovani so trije zakoni, ki bodo ključni element tega prihodnjega obdobja. To smo na seji sprejeli soglasno. Med interpelacijo smo poslušali 14 ur razprave o preteklosti. Mi bomo zazrti v prihodnost, ker to od nas pričakujejo ljudje, in ne bomo spali na lovorikah."

"Še enkrat bi se zahvalil SDS, da nas je spomnila, zakaj moramo vztrajati. Po včerajšnji interpelaciji smo v Svobodi enotni kot še nikoli," se je premier odzval na sredino obravnavo interpelacije vlade v državnem zboru. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta