GoOpti in Tuš združila moči: Namesto potnikov na letališča sedaj dostavljajo živila na dom

Gr.G.
08.05.2020 13:35

Nakupovanje iz udobja lastnega doma postaja vedno bolj priljubljeno tudi pri večini kupcev v Sloveniji.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
V Tušu si prizadevajo izboljšati in poenostaviti postopek spletnega naročanja živil ter razširiti omrežje dostave.
Engrotuš

Vsi GoOpti prevozi so od 16. marca do vključno 31. maja odpovedani zaradi varnostnih ukrepov v zvezi s širjenjem koronavirusa. Rezervacija prevoza do tega datuma ni mogoča, potnikom pa bodo vse stroške prevoza povrnili v obliki kode za popust za prihodnje rezervacije. GoOpti in Tušev spletni supermarket sta tako sedaj združila moči in omogočata storitev dostave živil v Ljubljani, Celju in Mariboru z okolico.

Marko Guček, Goopti
Goopti

Spletno nakupovanje kot trend prihodnosti

Nakupovanje iz udobja lastnega doma postaja vedno bolj priljubljeno tudi pri večini kupcev v Sloveniji, ugotavljajo pri Tušu, kjer spletno nakupovanje vidijo kot trend prihodnosti. Opažajo velik porast naročil v svojem spletnem supermarketu in verjamejo, da se bo ta trend spletnega nakupovanja nadaljeval tudi po pandemiji.
"V zadnjem mesecu beležimo 3600-odstotno porast vrednosti v spletnih naročilih in 13-kratno povečanje prijav v spletni supermarket hitrinakup.com. Pri tako hitrem povečanju povpraševanja so sodelovanja z zanesljivimi in izkušenimi podjetji, kot je GoOpti, ključnega pomena za uspešno delovanje. V Tušu si prizadevamo izboljšati in dodatno poenostaviti postopek spletnega naročanja živil ter razširiti omrežje dostave," je pojasnil Andraž Tuš, generalni direktor Skupine Tuš.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta