"Ista ura, en drug kanal. V živo." Znano je, kje boste lahko v ponedeljek spremljali Marcela Štefančiča

M.R.
06.05.2022 16:02

Ker Marcelu Štefančiču jr. niso podaljšali pogodbe za vodenje oddaje Studio city, bo ob isti uri v živo vodil oddajo pred gledalci v Slovenskem mladinskem gledališču.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Marcel Štefančič jr.
Robert Balen

Zaščitni znak oddaje Studio city Marcel Štefančič jr., ki mu vodstvo TV Slovenija ni podaljšalo pogodbe za vodenje oddaje, bo v ponedeljek ob 21. uri priredil novo oddajo, ki bo v prostorih Slovenskega mladinskega gledališča na Vilharjevi cesti v Ljubljani potekala v živo pred gledalci. 

"Ista ura, en drug kanal. V živo," so zapisali v duhu Štefančičevega običajnega odjavnega nagovora, ki ga je vsakič izrekel ob zaključku oddaje, ki jo je vodil dolgih 24 let. 

"Marcela Štefančiča, njegove zaenkrat še skrivnostne goste, kolumniste, predvsem pa duh oddaje, ki utripa in diha s sedanjostjo, pogled pa upira v prihodnost, bo ta večer gostil oder spodnje dvorane Slovenskega mladinskega gledališča," so še napovedali.

Dodali so, da gre za posebno edicijo, ki si jo bo mogoče ogledati v živo tudi preko spleta. Tisti, ki bodo želeli priti v gledališče, pa bodo morali plačati simbolično vstopnino v višini dveh evrov. "Kulturni evro," so pripisali. 

Vstopnice bo mogoče prevzeti eno uro pred začetkom oddaje, rezervacije pa bo pred tem sprejemala Prodajna galerija. Več informacij najdete TUKAJ

Obiskovalce opozarjajo, da morajo zaradi prenosa v živo na svoja mesta pridi najpozneje do 20.50, saj zamudnikom ne bodo mogli omogočiti vstopa v dvorano.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta