Janša o Golobu: Po mojem mnenju gre bolj za Jankovićev popravni izpit

STA, A.L., L.M.
26.01.2022 17:39

Premier in predsednik največje vladne stranke SDS Janez Janša je danes ob robu obiska vlade v Posavju komentiral tudi vstop nekdanjega predsednika uprave GEN-I Roberta Goloba v politiko. Med drugim je ocenil, da gre "bolj za popravni izpit Zorana Jankovića". Sicer pa "bodo vse povedali volivci", je pristavil.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
EPA

"Kdorkoli bo dobil zaupanje volivcev in bo parlamentarna stranka v naslednjem sklicu državnega zbora, smo z njim ali z njo pripravljeni sodelovati za skupno dobro," so premierjeve besede o vstopu novih strank v volilno tekmo povzeli v sporočilu kabineta predsednika vlade za javnost po obisku na Fakulteti za turizem.

"Kar se tiče konkretnega kandidata, pa gre, po mojem mnenju, bolj za popravni izpit Zorana Jankovića. Ali če uporabim besede, ki jih je izrekel gospod Golob, po tem, ko jim ni uspelo s kraljico, poskušajo s skakačem in očitno jim zmanjkuje figur na šahovnici," je orisal premier. Dodal pa je še: "Kot kaže, pa je tisti, ki upravlja s šahovnico, dal navodilo".

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta