Novinarji se poslavljajo od priljubljenega televizijskega snemalca

DR
23.12.2023 18:44

Bil je pojem slovenskega terenskega novinarstva.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Bolezen je bila močnejša od 52-letnega Kujtima Bajramija, kamermana Pop TV. "Naša srca so zlomljena," sporočajo njegovi sodelavci in delijo spomine na kolega, dobrega človeka.  

"Ni dolgo, odkar si nam povedal, da si zbolel. A s svojim nasmehom si optimistično prihajal nazaj med nas, na kavice, na neskončno pomenkovanje, in si nas bodril, da bo kmalu vse okej, da bomo kmalu spet skupaj skakali po terenih ... Ko si stal za svojo kamero, si na koncu vedno vprašal: Saj veš, kaj je rekla? Tist' kar je d'jala, ane."   

"Kujtim te čaka, je bil odgovor, ki si se ga vedno razveselil. Ni šlo samo za profesionalnost, ki je bila pri njem samoumevna, vedel si, da je pred tabo zabaven, sproščen in nasmejan teren, pa naj je bila tema še tako zoprna, sogovorniki neprijetni, povrh pa še časovne, prometne in vremenske muhe. S Kujtimom ob boku je bilo vse preprosto ..."

Spoštovani kolega, počivajte v miru. Iskreno sožalje svojcem in sodelavcem tudi iz uredništva Večera.  

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta