Novinarki Eugeniji Carl se nekdo ponoči znaša nad avtomobilom, ženska pa jo na ulici obtožuje, da je pokvarjenka

D.Ži
13.12.2023 10:07

Znana novinarka se zbuja s slutnjo, da je ponoči spet nekdo poškodoval njen avto, s katerega so že odlomili brisalec.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Eugenijo Carl so leta 2013 razglasili za Slovenko leta.
Mare Vavpotic

Pravijo, da so ljudje decembra praviloma bolj prijazni kot običajno, a to zagotovo ni vtis, ki ga te dni dobiva Eugenija Carl, novinarka TV Slovenija, ki se zbuja z neprijetnim občutkom, da se je nekdo spet znesel nad njenim jeklenim konjičkom. "Nekdo se zdaj že vsako noč znaša nad mojim avtom. Včeraj zjutraj me je pričakal odlomljen brisalec, sinoči sem namenoma parkirala pod kamero, pa ga/jo/jih vseeno ni ustavilo," ugotavlja Primorka.

In to ni bil edini neprijetni dogodek, ki ga je doživela te dni. "Mimogrede in samo povem: v nedeljo me je neka ženska z očitnimi hudimi težavami, ki živi v moji okolici, že drugič psihirala na cesti. Poleti je hodila za mano in sikala nekaj o Janši, sojenju in mi izrekla vse živo, v nedeljo pa, da sem pokvarjenka, ki se okorišča z denarjem in nepremičninami ubogih ljudi, s tem da mi je uvodoma prišla za hrbet in zakričala BU," pripoveduje na svojem Facebook profilu. 

Kako se je odzvala na neprijetno srečanje? "Ne reagiram, ne odgovarjam, slišim pa, da psihira tudi lastnika bližnjega lokala in še druge. Je povezava? Je časovno naključje? Že veliko let parkiram tu, pa nikoli niti praske. Ostali avtomobili na parkirišču nepoškodovani," pojasnjuje Eugenija Carl, ki je z dogodki seznanila tudi policijo. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta