Slovenski državljani ne morejo vstopiti v Srbijo, prepoved vstopa na Hrvaško ne velja

STA, M.D.
15.03.2020 12:08

Slovenski državljani zaradi širjenja novega koronavirusa ne morejo več vstopati na območje Hrvaške in Srbije, je na Twitterju sporočilo slovensko zunanje ministrstvo, kasneje so informaciji o vstopu v Hrvaško spremenili.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sašo Bizjak

Po informacijah hrvaških oblasti prepoved vstopa za slovenske državljane v Hrvaško ne velja, je na Twitterju sporočilo ministrstvo za zunanje zadeve, ki je najprej objavilo informacijo o prepovedi vstopa Slovencev na Hrvaško. Zaradi širjenja novega koronavirusa pa slovenski državljani ne morejo več vstopati na območje Srbije.
MZZ je pred tem na Twitterju sporočilo, da Hrvaška "po naših informacijah zavrača vstop državljanom Slovenije, za tiste, ki imajo prebivališče na Hrvaškem, pa uvaja 14-dnevno samoizolacijo po vstopu na hrvaško ozemlje". Kot so ob tem dodali, Hrvaške oblasti prepovedi vstopa slovenskim državljanom še niso uradno potrdile.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta