Zakaj so vodjo poslancev Svobode v državnem zboru obiskali kriminalisti

STA, Gr.G.
25.10.2024 15:16

Natašo Avšič Bogovič predvideva, da so kriminalisti poslansko skupino Svoboda obiskali zaradi posnetka političnih dogovarjanj glede referenduma oziroma resolucije o Jeku 2.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Nataša Avšič Bogovič
Robert Balen

Kriminalisti NPU so danes z vodjo poslanske skupine Svoboda Natašo Avšič Bogovič opravili informativni pogovor, je poročal N1. Kot je ocenila, so bržkone zbirali informacije o posnetku dogovarjanj glede referenduma oziroma resolucije o Jeku 2, ki jih je v oddaji Tarča objavila Televizija Slovenija, saj jih je zanimal potek sestankov v DZ.

"Zanimalo jih je predvsem, kakšne vrste sestankov imamo v državnem zboru. Seveda smo potem prišli na vprašanja o konkretnih sestankih, kdo se jih udeležuje, kako je z vabljenimi, kar sem tudi pojasnila," je dejala. Kriminaliste je po njenih besedah zanimalo tudi, "kdo je bil na sestanku v teh dveh kritičnih dneh".

Po njenih predvidevanjih so kriminalisti poslansko skupino Svoboda obiskali zaradi posnetka političnih dogovarjanj glede referenduma oziroma resolucije o Jeku 2, ki jih je v oddaji Tarča prejšnji teden objavila Televizija Slovenija. Kriminalisti tega niso zanikali, so se pa pogovarjali tudi o tem, pravi. Meni, da so kriminalisti v DZ prišli na podlagi naznanila generalnega sekretariata DZ v zvezi z nedovoljenim snemanjem. Predvideva, da iščejo osebo, ki je ta objavljeni posnetek posnela.

Poudarila je, da je šlo za informativni sestanek in da ni šlo za nič posebnega. Kriminalisti drugih poslanskih skupin niso obiskali.

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta