Znano je, kakšno vreme nas čaka za praznični vikend. Bomo potrebovali dežnike?

Asja Lednik
28.10.2021 15:08
Pred vrati je praznični vikend, kakšno pa bo vreme?
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Fotografija je simbolična.
Andrej Petelinšek

Popoldne bo pretežno jasno, nizka oblačnost se bo razkrojila. Na Primorskem bo še pihala šibka burja. Najvišje dnevne temperature bodo 10 do 15, na Primorskem do 18 °C, napovedujejo na Agenciji RS za okolje (ARSO).

Jutri bo pretežno jasno, po nižinah v notranjosti bo zjutraj in dopoldne megla ali nizka oblačnost. Burja na Primorskem bo ponehala. Jutranje temperature bodo od -2 do 3, v krajih z burjo in ob morju od 5 do 8, najvišje dnevne od 11 do 15, na Primorskem do 18 °C.

V soboto bo pretežno jasno, zjutraj in dopoldne bo po nižinah v notranjosti megla ali nizka oblačnost. Proti večeru se bo v zahodni Sloveniji oblačnost povečala.

V nedeljo bo na vzhodu še dokaj sončno. Drugod bo spremenljivo do pretežno oblačno, ponekod v zahodni Sloveniji bo občasno že rahlo deževalo. Ponekod bo pihal veter južnih smeri, ob morju bo proti večeru zapihal jugo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta