(FOTO) Junaki so doma: "Tu so tisti, ki so naredili Slovenijo zopet ponosno"

bpm
02.07.2024 22:20

Sprejem, kakršnega so si zaslužili, so ob vrnitvi z evropskega prvenstva dobili naši nogometaši.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Robert Balen

Glasen, prisrčen, fanatičen sprejem, kakršnega so si zaslužili, so danes doma dobili naši nogometaši. Na Kongresnem trgu v Ljubljani je reprezentanco Slovenije ob vrnitvi iz Nemčije pričakalo nekaj tisoč navijačev.

Robert Balen

"Hvala za ta fantastični sprejem. Tu so tisti, ki so naredili Slovenijo zopet ponosno. Obljubimo, da bomo tudi na naslednjih tekmah dali vse od sebe, s srcem igrali za Slovenijo," jih je nagovoril Matjaž Kek. Selektor moštva, ki nam je v minulih dveh tednih na Euru privoščilo nepozabno nogometno dramo v remijih z Dansko, Srbijo in Anglijo, vse to pa nadgradilo v spopadu osmine finala, ki ga je s Portugalsko potegnilo do streljanja enajstmetrovk.

Robert Balen

"Upam, da se naslednjič ne vidimo čez 24 let, ampak vsaki dve leti," je še bolj pogoste slovenske nogometne podvige napovedal kapetan Jan Oblak. Evropsko prvenstvo gre naprej, v petek se nadaljuje s četrtfinalom.

Robert Balen

A slovenska generacija 2024, ki je srca navijačev osvojila tudi z bojevitostjo in garanjem na igrišču, ostane zapisana kot prva, ki je šla v izločilne tekme na največjih turnirjih. 

Robert Balen
Robert Balen
Robert Balen
Robert Balen
Robert Balen
Robert Balen
Robert Balen
Siddharta je nastopila tudi na sprejemu nogometašev na ljubljanskem Kongresnem trgu. Tomi Meglič trenutno prepeva sede, saj si je med igro tenisa pretrgal ahilovo tetivo. 
Foto: Robert Balen
Robert Balen
Robert Balen

 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta