(FOTO) Začetek sezone: Na prvem treningu vijoličastih 25 nogometašev, zraven tudi Strajnar, manjkal Vrhovec

M.D.
10.06.2023 14:09

Po včerajšnji večerji so se danes dopoldne v Ljudskem vrtu vijoličasti zbrali na prvem treningu v sezoni.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sašo Bizjak

Premor Mariborčanov je trajal le 21 dni. Danes dopoldne so vijoličasti že opravili prvi trening, v tem vikendu jih bodo opravili štiri. Na prvem treningu je bilo 25 igralcev, priprave so začeli Jug, Bergsen, Zalokar, Pridgar, Watson, Šoštarič Karič, Mitrović, Uskoković, Lorber, Milec, Žinič, Ferčec, Guerrico, Strajnar, Repas, Antolin, Laušić, Pihler, Božičković, Dizdarević, Horvat, Brnić, Iličić, Jakupović in Tavares.

 

Izmed dveh novincev je Mark Strajnar že treniral z moštvom, Blaž Vrhovec, ki je bil na petkovi večerji z ekipo, se bo zaradi poroke ekipi priključil v ponedeljek. Po dogovoru je na prvem treningu manjkal Ishaq Rafiu, ki bo s treningi začel v ponedeljek. Žan Vipotnik je na reprezentančni akciji pred dvobojema s Finsko ter Dansko, Damir Krznar pa ima na seznamu znova tudi Aleksa Pihlerja, ki bo po dolgem okrevanju sprva še vadil po individualnem programu.

Sašo Bizjak
Imamo ogromno želja in veliko energije, pravi trener Damir Krznar.
Sašo Bizjak
Sašo Bizjak
Sašo Bizjak
Sašo Bizjak
Sašo Bizjak
Sašo Bizjak
Sašo Bizjak
Sašo Bizjak

S člansko ekipo trenira tudi pet mlajših nogometašev Marcel Lorber, Anej Ferčec, Brin Horvat, Alen Dizdarević in Marcos Tavares. Mladinec Tine Čuk se je udeležil mladinskega turnirja na Zlatiboru in ga namesto klubskih čakajo nove reprezentančne obveznosti.

 

Uvodni del priprav bo moštvo opravilo v Ljudskem vrtu, 19. 6. pa sledi selitev v tradicionalno pripravljalno bazo v Moravskih Toplicah.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta