(INTERVJU) Damir Skomina: Sodniške plače? Porazno, počutil sem se necenjenega

Nejc Strojnik Nejc Strojnik
27.05.2024 06:00
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Damir Skomina že nekaj let nogomet spremlja v drugi vlogi. Veseli se že tudi evropskega prvenstva, v živo si bo ogledal tekmo Slovenija - Srbija.
Damir Skomina že nekaj let nogomet spremlja v drugi vlogi. Veseli se že tudi evropskega prvenstva, v živo si bo ogledal tekmo Slovenija - Srbija.
Robert Balen
V sodniškem poslu je Damir Skomina dosegel vse, kar se doseči da. Vseskozi je bil discipliniran, preudaren, strog, samozavesten. V bogati karieri si je nabral veliko izkušenj, dobil je trdo kožo. Nikoli ni nasedal provokacijam, od njih se je distanciral. Zaradi želje po sojenju v finalu lige prvakov, je zavrnil nesramno bogato ponudbo Kitajcev, ki so njegovo delo (očitno) cenili veliko bolj kot v Evropi. Velikokrat je oral ledino, bil je pionir pri tehnologiji VAR, ogromno se je naučil od legendarnega Pierluigija Colline. Kakšna je prihodnost slovenskih sodnikov, zakaj je Skomina tako optimističen glede naše reprezentance in zakaj se pred sobotno tekmo ne bo slišal s Slavkom Vinčičem?
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta