Italijanski nogometni zvezdnik poškodovan v prometni nesreči

STA
16.04.2023 14:22

Po navedbah njegovega kluba je 33-letnik utrpel lažjo poškodbo hrbtenice in odprt zlom reber

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
33-letni Ciro Immobile se je z avtomobilom zaletel v tramvaj. 
EPA

Kapetan italijanskega nogometnega prvoligaša Lazia Ciro Immobile, je bil danes z avtomobilom vpleten v prometno nesrečo s tramvajem, so sporočili iz kluba. Immobile se je zjutraj v Rimu s terencem zaletel v tramvaj. Po navedbah njegovega kluba je 33-letnik utrpel lažjo poškodbo hrbtenice in odprt zlom reber. V avtomobilu pa sta bili tudi obe njegovi hčerki, ki so ju prav tako odpeljali v bolnišnico na preglede, kakor tudi nekaj potnikov v tramvaju, ki se je zaradi trka iztiril, poroča italijanska tiskovna agencija Ansa. Poškodovan je bil tudi voznik tramvaja. Podrobnosti nesreče sprva niso bile znane, vendar je bil sprednji del Immobilejevega vozila močno poškodovan.

EPA

Lazio je ta čas drugi v serie A in za vodilnim Napolijem zaostaja za 14 točk. Immobile je to sezono dosegel 12 golov, od tega deset v italijanskem prvenstvu. Zdaj bo moral nekaj tednov počivati. Po poročanju Lazia je danes popoldan še ostal v bolnišnici. "Njegovo stanje je trenutno dobro," so zapisali v klubu.

To sezono je Immobile dosegel 12 golov. 
REUETRS
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta